• Пісні, як люди, мріють і живуть

    Пісні, як люди, мріють і живуть Пісні, як люди, мріють і живуть

    23 квітня читальна зала центральної бібліотеки для дітей зібрала поціновувачів поетичного слова на творчу зустріч із поетом-піснярем, композитором та виконавцем Анатолієм Івановичем Кульчицьким, автором десяти пісенних збірок, семи вокальних циклів і трьох книг-спогадів про видатних особистостей України і нашого міста. Захід був присвячений 80-й річниці від дня народження поета.

    У вступному слові поет згадав про своє дитинство, перші прочитані книжки, навчання у школі, розповів дітям про свій творчий шлях, поділився життєвим досвідом. А потім запросив присутніх у чарівну мелодійну подорож з віршами та піснями.

    Зустріч розкрила всі грані творчості Анатолія Івановича – члена Національної музичної спілки України, лауреата літературно-мистецьких премій ім. В.Винниченка, І.Нечуя-Левицького та Миколи Сома, чисельних пісенних конкурсів і фестивалів, почесного громадянина Білої Церкви, члена Золотого фонду міста.

    Учасники заходу мали змогу доторкнутися до справжньої поезії, уважно слухали поетичні рядки автора зі збірок «Тебе, кохана Україно, до серця в пісні пригорну…», «Білоцерківщина – мій отчий край», «Освідчення», «Дарую серце Білій Церкві», «Як вересень уже я золотий…».

    Поет-пісняр виконував власні пісні, які увійшли до збірки «Пісні, як люди, мріють і живуть…», а їх у творчому доробку митця понад 600. Це були хвилини справжньої естетичної насолоди.

    Зустріч була невимушеною та дуже щирою. Анатолій Іванович побажав читачам вчитися бачити радість кожного дня.

    Завідувачка бібліотекою Олена Корнієнко щиро подякувала вельми поважному гостю за чудову зустріч, приємні хвилини спілкування та побажала йому щасливого творчого многоліття.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше