• Кілька порад доречних, щоб життя було безпечним

    Кілька порад доречних, щоб життя було безпечним Кілька порад доречних, щоб життя було безпечним

    В житті нас оточують різні люди – знайомі і незнайомі, адже без спілкування життя людини неможливе. Але, на жаль, не всі вони мають добрі наміри.

    Про те, як захистити себе в різних ситуаціях, про безпеку вдома, на вулиці, «світовому павутинні» дізналися учні 2-Б класу БЗШ №23 (класовод Валентина Синиця) під час години спілкування «Кілька порад доречних, щоб життя було безпечним».

    Бібліотекар філії №6 Людмила Романюк запропонувала другокласникам взяти участь у ситуативних іграх. Діти допомагали один одному у вирішенні проблемних ситуацій, а підказкою слугувала книга Ілька Лемка «Дітям про БЕЗПЕКУ».

    Навчитися правильно поводити себе малечі допомагають казки. Саме з книжок дитина дізнається, що таке добре і що таке погано. За допомогою гри «Мікрофон» учасники заходу аналізували вчинки казкових героїв і вчилися приймати вірні рішення.

    Гра «Заборонено – Дозволено» продемонструвала, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки вдома, в школі, на дорозі. Найактивнішими учасниками ігор виявилися Мар’яна Бабенко, Ангеліна Фоміна та Аня Прохорова.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше