• Ангели не вмирають. Просто йдуть із Майдану в небо

    Ангели не вмирають. Просто йдуть із Майдану в небо Ангели не вмирають. Просто йдуть із Майдану в небо

    Минуло чотири роки з найтрагічніших подій у новітній історії України, які сталися 18-20 лютого 2014 року та засвідчили, що українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права і свободи.

    Загалом у протистоянні з антинародним режимом загинуло понад сто осіб. Сьогодні ми називаємо їх Героями Небесної Сотні.

    Жертовність і самовідданість лицарів Майдану пробудили патріотичний дух та показали всім, що є цінності дорожчі навіть за власне життя. Імена героїв назавжди в когорті славних українських звитяжців. Подвиг Небесної Сотні – це національна гордість.

    20 лютого працівники книгозбірні №3 для юнацької аудиторії БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК» підготували інформаційну годину «Ангели на вмирають. Просто йдуть з Майдану в небо».

    У читальній залі бібліотеки оформлена стіна пам’яті Героїв Небесної Сотні «Вклонімося борцям за гідність і свободу». На якій представлена фотохроніка подій Майдану з часопису «Країна».

    Під час заходу старшокласники переглянули відеопрезентацію «Зробити пам’ять живою». Бібліотекарі провели коментований огляд літератури і періодики «Є час, коли на Майдані має бути тільки Небесна Сотня».

    Усі ці Герої були простими людьми. У вирішальний час вони назавжди лишилися на зимовій бруківці, щоб для нас настала нова весна.

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше