• Зустрічі, які вселяють надію

    Зустрічі, які вселяють надію Зустрічі, які вселяють надію

     

    Українці вже не ті, що були раніше. Наше життя, свідомість докорінно змінили події останніх років. Імена Героїв Небесної Сотні та учасників АТО,які захищають наш спокій, ми мусимо пам’ятати і передавати з покоління в покоління. Цими днями українці вшановують пам’ять тих, хто віддав за свободу найцінніше – життя.

    Патріотичний діалог «Герої не вмирають – просто йдуть…» за участю дев’ятикласників БЗШ №5 (класні керівники Юрченко О.Е., Михайлюк Н.М.) та голови міського осередку ВУТ «Просвіта», волонтера Костянтина Климчука ще раз нагадав про криваву зиму 2013-2014 років, змусив замислитися над нашим майбутнім.

    Розповідь про Майдан, безпосереднім учасником якого був пан Костянтин разом з дружиною Тетяною та волонтерську діяльність зацікавила підлітків. Саме живе спілкування дуже важливедля підростаючого покоління.

    Розібратися в подіях, які відбуваються сьогодні на сході України, а можливо і в собі, допомогли фотокадри, відзняті Тетяною Климчук безпосередньо в зоні проведення АТО. Відповіді волонтерів на запитання учасників заходу були чесними і відвертими, байдужих до долі України в залі не було.Познайомилися учні і з творами антології майданівських віршів «Небесна Сотня», які по праву стали «релігією нашої свободи».

    «Герої не вмирають – просто йдуть…». Вони віддали своє життя за нас, ми повинні жити і за них.

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше