• Шануємо подвиг героїв Майдану

    Шануємо подвиг героїв Майдану

    Вже четвертий рік бібліотекарі філіалу №1 для дітей проводять 21 листопада патріотичні зустрічі з кращими синами України – учасниками Революції Гідності, воїнами АТО, волонтерами біля стели Героїв Небесної Сотні.

    На патріотичну годину «Шануємо подвиг героїв Майдану» для восьмикласників БСШ №1(класоводи Наталія Бечко, Наталія Харченко, бібліотекар Людмила Шабанова) працівники книгозбірні запросили командира першого механізованого взводу 72-ї ОМБР Романа Петровича Коваленка. Діти уважно слухали розповідь старшого лейтенантапро виконання патріотичного обов`язку насході України. Офіцер розповів підліткам, як важливо в умовах війни бутивірним і порядним товаришем, сумлінним і дисциплінованим солдатом, не втрачати взаємоповаги і людяності. Присутні відчули його непохитну віру в перемогу та надію на те, що війна скоро закінчиться…

    Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та подякували Роману Петровичу за його службу, побажали йому здоров’я, витримки і мужності та передали слова шани тим, хто захищає наше мирне життя. Дружнім «Слава Україні ! Героям Слава!» завершилася патріотична година.

    Майя Тарасенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше