• «Дитинство моє, ти у мене єдине…» «Дитинство моє, ти у мене єдине…» «Дитинство моє, ти у мене єдине…» «Дитинство моє, ти у мене єдине…»

    Літо – найочікуваніша пора року для дітвори. І як добре, що саме в перший день веселого літа і шкільних канікул відзначається День захисту дітей.
     
    Не забули про свято своїх користувачів і працівники філіалу №10.
     
    В бібліотеці були оформлені книжкова виставка «1 червня – День захисту дітей», а ще увагу  читачів привертала виставка дитячих малюнків «У дитинства різні кольори». Та  маленькі читайлики чекали  на ігри, вікторини… І вони їх отримали.
     
    Бібліококтейль «Не сумуй, читай, мудруй» змусив думати над каверзними запитаннями і завданнями: «Яка буква», «Ось я такий», «Риба, тварина, птиця»… Свою спритність  діти демонстрували в ігрових конкурсах: «Посол прибуває», «Жабки», «Спіймай за хвіст Дракона»…
     
    А потім всі вони стали художниками і площа перед бібліотекою перетворилась на велику картину під назвою «Крейда замість автомата».
     
    Та у книгозбірні є читачі, для яких  дитинство «живе в фотографіях, спогадах, мріях»  і дуже часто  вертається у снах. Напередодні свята дитинства поринути у веселі дитячі роки мали змогу дорослі користувачі.
     
    Спогади… Їхнє дитинство припало на тяжкі воєнні  та післявоєнні роки. Хтось пригадував  як був у евакуації в Узбекистані, хтось дивився дитячими очима на німців у рідній Білій Церкві, дехто пригадував як виміняв магніт на улюблену манну кашу…  Які вони були раді зустрічі з дитинством, адже кожен з нас «його вірне і щире дитя».
     
    … Найкращі роки життя. Тож нехай у наших дітей дитинство буде завжди мирним, спокійним, щасливим.


                                                         Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше