• Коли сміються діти – посміхається небо Коли сміються діти – посміхається небо Коли сміються діти – посміхається небо

    Червень… Літечко прийшло! З яким нетерпінням його чекає дітвора! І не тільки тому, що це – початок веселих і довгих канікул, пора цікавих мандрівок і туристичних походів, захопливих розваг у таборах відпочинку, поїздок до улюблених бабусь і дідусів.

    Традиційно, у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це  – День дитинства, коли сонце найяскравіше, блакитне небо найчистіше… Це – найкраща пора у житті!

    Початок літа – чарівний. Трави купаються у великих краплинках роси, яка при сході сонця виграє семибарвною веселкою.
     
    До книгозбірні №3 на веселковий барвограй «Коли сміються діти – посміхається небо», приуроченому Дню захисту дітей, завітали всюдисущі юні користувачі, вчителі, мами, бабусі. Бібліотекарі підготували яскраву книжкову виставку «Ми любимо сонце і нашу землю», цікаві розвиваючі конкурси, ігри. Запросили до захопливої подорожі сторінками дитячих журналів та разом переглянули мультфільми, створені за мотивами улюблених книжок.

    Ми, дорослі , прагнемо щоб наші діти росли здоровими, радісними, допитливими, щоб дитинство було щасливим і безтурботним, сповненим сонця, казок, цікавих подій і незабутніх вражень, щоб здійснювалися мрії, адже пора дитинства – чудова і неповторна!

                                                                                Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше