• На свято до бібліотеки На свято до бібліотеки На свято до бібліотеки На свято до бібліотеки На свято до бібліотеки

    В переддень Всеукраїнського дня бібліотек до центральної бібліотеки для дорослих завітали читачі − учні загальноосвітньої спеціальної школи №19.

    Фахівчині книгозбірні завжди проводять для дітей веселі та цікаві заходи. Ось і цього разу в рамках проекту «Підтримка дітей і підлітків, які постраждали від війни» за підтримки громадської організації «Дівчата» до книгозбірні завітали представники Агенції дитячих творчих проектів «Викрутаси» (керівник Ксенія Оранська).

    Свято відбувалося на двох локаціях. У читальній залі майстриня Світлана Купроцевич навчала підлітків виготовляти яскраві гарбузи. Присутні з великим задоволенням вирізали гарбузики, розмальовували їм личка і давали влучні імена: «сонячний», «симпатичний», «бойовий», «хоробрий», «смішний». Обіцяли подарувати ці милі гарбузики мамам і бабусям.

    На абонементі ігротехнік Вікторія Поршнєва для старшокласників розгорнула магічну лабораторію «Домашня хімія». Дітлахи зачаровано спостерігали за кожним експериментом з яйцем, водою, повітряними кульками, лимонною кислотою. Дізналися як можна вивести плями від зеленки і йоду на руках і одязі, добути вогонь за допомогою підручних засобів.

    На завершення заходу діти потримали на долоні вогонь та спалили всі свої страхи і невдачі в магічній чаші.

    Людмила Чупак.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше