• Творчі викрутаси на Селищі

    Творчі викрутаси на Селищі Творчі викрутаси на Селищі Творчі викрутаси на Селищі Творчі викрутаси на Селищі

    Чи знайомі ви, шановні, з викрутасами? Впевнені, що так! А з творчими?

    2 травня до книгозбірні №3 завітала Агенція дитячих проєктів «Творчі викрутаси» за підтримки ГО «Дівчата» в особах Ксенії Оранської, Світлани Купрацевич та Вікторії Поршнєвої.

    Вже стало гарною традицією впродовж багатьох років у бібліотеці-філії №3 напередодні Великодніх свят проводити майстер-класи для маленьких читачів. У майстерці, яку провели «Творчі викрутаси» взяли участь діти із сімей ВПО, які активно відвідують бібліотечні заходи. Присутні навчилися виготовляти Великодню прикрасу – яєчко, яке буде гарною оздобою кошика.

    Відчайдухи мали чудову нагоду почути цікаву розповідь про походження Великодніх свят, звичаї та традиції українського народу, значення символів та кольорів Великодніх писанок.

    А більше дізнатися про свято Великодня та про його символіку кожен охочий зміг, переглянувши тематичну виставку «Традиції і краса українського Великодня».

    Діти отримали нові знання та море позитивних емоцій. Дякуємо гостям за яскравий та наповнений емоціями день у такий важкий для українців час.

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше