• З Україною в серці

    З Україною в серці З Україною в серці З Україною в серці З Україною в серці З Україною в серці

    У перший день осені працівниці бібліотеки-філії №2 долучилися до проведення загальноміської майстерки з ментального здоров’я «Активності просто неба» у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».
    Бібліотекарки підготували арт-годину «З Україною в серці». Учасниками заходу стали діти, батьки яких загинули внаслідок збройної агресії, а також їхні рідні та опікуни.
    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник провела для дітлахів патріотичну гру «Моє слово про Україну», під час якої потрібно було підібрати якнайбільше синонімів до слів «Україна» та «Патріот». Цікавою для дітвори виявилася гра «Загадка Герба», в якій потрібно було розгадати зашифроване слово та скласти з ним декілька речень.
    Від бібліотекарки Ірини Осіпенко діти дізналися про секрети, традиції, а також класичні прийоми створення петриківського розпису. Із захопленням юні художники розписували магнітики в патріотичних кольорах у техніці петриківського розпису. Дітлахи мали можливість долучитися до творчості та створити власний шедевр.

     

    Олена Буяненко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше