• Україна − лагідна і мила, водночас велична і проста

    Україна − лагідна і мила, водночас велична і проста Україна − лагідна і мила, водночас велична і проста Україна − лагідна і мила, водночас велична і проста Україна − лагідна і мила, водночас велична і проста Україна − лагідна і мила, водночас велична і проста

    День Незалежності України – свято, яке гуртує та зміцнює націю, символізує її славетне минуле, сьогодення та майбутнє. Зараз, в умовах війни, ми як ніколи усвідомлюємо значення цього свята.

    Напередодні Дня Незалежності працівниці бібліотеки-філії №2 підготували для маленьких користувачів патріотичну годину «Україна − лагідна і мила, водночас велична і проста».

    Бібліотекарка Олена Буяненко запросила дітлахів до розмовипро найдорожче серцю кожної людини – Батьківщину, її солов’їну мову та чарівну природу, народні звичаї та традиції. Юні патріоти відповідали на запитання вікторини «Що я знаю про Україну?» та розгадували патріотичний кросворд.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник запропонувала учасникам заходу пограти в ігри «Моя квітуча Україна» та «Кого зображено на монетах України?». Присутні активно виконували завдання та демонстрували гарні знання.

    Крім чудового настрою на дітвору чекали солодкі подарунки від представників волонтерського штабу «Українська команда» Київської області, які привітали малечу з Днем Незалежності.

    Під керівництвом бібліотекарки Ірини Осіпенко вихованці дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Ровесник» мали можливість зобразити красу української природи під час арт-години «Мальовнича Україна». Маленькі художники залюбки створювали власні шедеври. Яскраві роботи вражали різноманіттям барв. Пані Ірина презентувала книги з історії України та представила видання, присвячені українцям, які славлять Україну в наші дні.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше