• Шаховий клуб «Білий кінь» продовжує роботу

    Шаховий клуб «Білий кінь» продовжує роботу Шаховий клуб «Білий кінь» продовжує роботу Шаховий клуб «Білий кінь» продовжує роботу Шаховий клуб «Білий кінь» продовжує роботу

    Всі ми знаємо, що шахи це одна з найцікавіших настільних ігор, у якій використовується не фізична сила, а розумові здібності, логічне та інтелектуальне мислення.

    Цю гру дуже давно придумали мудрі й талановиті люди в древній Індії. Протягом багатьох століть ця надзвичайно захоплива гра пережила купу поправок та змін. І навіть крізь тисячоліття, гра в шахи не тільки дожила до наших днів, а ще й користується величезною популярністю в усьому світі, серед людей різного віку.

    Протягом багатьох років у бібліотеці-філії №5 діє шаховий клуб «Білий кінь», який подолав щлях у 13 років. Змінювався склад учасників клубу, віковий діапазон – від 8 років до 80+.

    З вересня 2023 року, на прохання батьків, у книгозбірні проводяться навчання з гри в шахи для дітей різного віку. Щосереди такі засідання проводить тренер Ігор Олександрович Осіпов. Він дуже виважено та впевнено допомагає молодим шахістам опанувати шахи та досягати успіхів у цій захоплюючій грі.

    Користь шахів доведена вченими. Малюк, який рано захопився шахами, отримує потужний поштовх до розвитку: серед однолітків він виділяється особливою винахідливістю і кмітливістю. В подальшому житті такі діти стають врівноваженими, спокійними і рішучими.

    Тож запрошуємо здобувати практичні навики та досвід, тренувати свої мізки та логічне мислення за допомогою шахів у бібліотеці-філії №5.

     

    Світлана Хмільова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше