• Весняні усмішки з книжкових сторінок

    Весняні усмішки з книжкових сторінок Весняні усмішки з книжкових сторінок

    День сміху відзначається в усьому світі. Достовірно невідомо, як і в якій країні його почали святкувати вперше. Існує безліч версій щодо походження Дня сміху. Деякі вчені стверджують, що вперше це свято відзначали в Англії; інші вважають, що Батьківщиною самого веселого свята є Франція чи Мексика. Але сьогодні це вже не так важливо, оскільки 1 квітня вважається загальновизнаним святом гумору та веселощів.

    В наш зовсім нелегкий час дуже важко бути оптимістом та шукати позитив у чомусь. Але вірити в краще потрібно, і не тільки вірити, а й вносити самому щось добре та веселе в наше повсякденне життя. Як це й зробили у День гумору працівниці філії №3.

    Бібліофахівчині разом зі своїми найактивнішими користувачами, членами клубу «Пролісок», зібралися на гумористичний феєрверк «Весняні усмішки з книжкових сторінок», щоб відпочити, пожартувати, щиро посміятися.

    Дійство «сміхотерапії» почалося з розповіді бібліотекарки про 1 квітня – День гумору, про історію виникнення свята, жартівливі традиції українського народу. Продовжився захід веселими піснями. Гості з гострим гумором, притаманним українцям, розповідали анекдоти й гуморески.

    До Всесвітнього дня сміху в бібліотеці проведено огляд книжкової виставки «Жменька сміху всім на втіху», на якій представлена література білоцерківських гумористів, анекдоти, збірники «Україна сміється».

    Учасники заходу покидали залу в гарному настрої.

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше