• Жартуємо, регочемо, добре жити хочемо! Жартуємо, регочемо, добре жити хочемо! Жартуємо, регочемо, добре жити хочемо! Жартуємо, регочемо, добре жити хочемо!

    Світ сміху – це особливий світ. Світ, у якому навіть зажурені очі раптом починають посміхатися. Французький письменник  Віктор Гюго сказав: «Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя».

     
    Сонячного квітневого дня працівники філії №6 здійснили бібліотечний десант у БЗШ №23, де провели гуморину «Від старого до малого – всі ми любим щирий сміх».
     
    На свято сміху завітали любителі дотепного слова. Разом познайомилися з новими сатирично-гумористичними творами та посміялися від душі.
     
    Завідуюча бібліотекою Надія Гаврилова розповіла про виникнення свята сміху та традиції його відзначення в різних країнах, представила твори місцевих гумористів Віктора Євтушенка, Володимира Дідківського та Леоніда Гажали з книжкової виставки «Жартуємо, регочемо, добре жити хочемо».
     
    Маленькі гумористи також добре підготувалися до заходу і гідно представили свої улюблені твори. Серед учасників був призер міськрайонного конкурсу читців гумору «Усмішки Глазового» – Денис Чернозуб, який подарував присутнім добрий настрій. Естафету Дениса прийняв Даниіл Гончаренко, додавши міх сміху гуморескою Павла Глазового «Зразковий предок». Реготали до схочу і під час виконання ще одного твору П.Глазового «От біда» Денисом Клюєвим. Хлопці отримали призи глядацьких симпатій.
     
    Також свою акторську майстерність продемонстрували Олександра Пащенко, Дарина Бабко, Олександр Цуцков, Михайло Марчук та Ігор Мироненко. На заході звучали  твори Павла Глазового, Грицька Бойка, Ірини Жиленко, Віктора Євтушенка, Володимира Дідківського.
     
    Під час свята гумору веселились, усміхались, жартували і переконались, що сміятись люблять всі: і діти, і дорослі! Адже, сміх допомагає у важкі хвилини: робить людей добрішими, щирішими, здоровішими. Сподіваюсь, що веселого, доброго сміху дійсно вистачило на всіх учасників заходу, додавши їм оптимістичного настрою.
     
    Посміхайтеся частіше!
                                                                                        
                Надія Гаврилова.




    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше