• Читаю і відкриваю світ

    Читаю і відкриваю світ Читаю і відкриваю світ

    Весняні канікули – час, коли можна, не поспішаючи, почитати цікаву книгу, відвідати бібліотеку, поринути у світ розваг, конкурсів, ігор. Адже саме в цей період у бібліотеках проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

    Протягом тижня юні читайлики відвідували бібліотеку-філію села Вільна Тарасівка, де брали активну участь у мандрівках неосяжним всесвітом цікавих книг, згадували улюблені казки, ділилися враженнями від прочитаного, знайомилися з новинками літератури та книгами-ювілярами.

    Діти взяли активну участь у книжковому лабіринті «Читаю і відкриваю світ», веселих розвагах «Книги я люблю читати та героїв пізнавати», казковій шухляді «Я розповім вам, діти, казку», розгадували загадки, читали книжки.

    Читачі переглянули книжкову виставку «Слався, величайся, українська книго, серед дітвори!», на якій були презентовані нові видання сучасних дитячих письменників: Л.Ворониної, М.Григоріва, А.Кокотюхи.

    Бібліотекарка пані Раїса презентувала малюкам чудовий дитячий журнал «Джміль». Бібліофахівчиня розповіла дітлахам про те, що у назві ховається скорочення назви журналу «Дітям: живопис, музика і література». У кожному номері журналу можна почитати кращі літературні твори сучасників і класичних авторів, ознайомитися з різноманітними техніками малювання, іграми, дослідами з природознавства та коміксами.

    Дітлахи знайомилися з бібліотекою, правилами поводження з книгою, правилами користування книгозбірнею.

    Відвідавши бібліотеку, діти отримали багато цікавих вражень, зарядилися веселим настроєм та позитивними емоціями.

     

    Раїса Лисак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше