• Веселкове книжкове літо

    Веселкове книжкове літо

    Літні канікули – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поновлення витрачених сил, відновлення здоров’я. Це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, відкрити для себе нових героїв та отримати насолоду від читання. Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим – основна мета бібліотек ЦБС. Працівники бібліотеки-філіалу №6 долучилися до організації дозвілля дітей, які відпочивають у літньому пришкільному таборі на базі БЗШ №21. Бібліотекарі здійснили бібліотечний десант «Сузір’я вічного й святого – дитяча книга на землі» і «приземлилися» на території загону «Козацька чайка».

    Для маленьких читайликів Людмила Романюк підготувала подорож до казки. Провела надзвичайно цікаву та захоплюючу вікторину «Літературний базар», конкурс «Загадкова торбинка», ігри «Книжкова рибалка» та «Казковий місток». На імпровізованій казковій галявині діти вголос читали казку В.Гауфа «Карлик Ніс».

    Світлана Шута ознайомила п’ятикласників з творчістю сучасних українських письменників. Порадила прочитати книги, де діти разом з героями можуть розгадати страшну «Таємницю підводного човна» Андрія Кокотюхи, розпізнати брехунів та боягузів у повістях Лесі Ворониної, навчитися доводити розпочату справу до кінця з героїнею повісті Галини Малик «Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії». А також весело проводити час з молодшою сестрою в книзі Ольги Русіної «Сестричка», відпочити влітку разом з Ганнусею Володимира Рутківського, мандрувати історичними місцями та замками України з твором «Таємниця козацької шаблі»Зірки Мензатюк, потрапити у команду скарбошукачів, читаючи роман Андрія Бачинського «Детективи в Артеку».

    Разом з бібліотекарями школярі весело й цікаво провели час, отримали позитивні емоції від зустрічі з новими книгами. Літо у розпалі, відпочиваючих чекає ще багато цікавих і захоплюючих заходів у стінах бібліотеки. Приходьте, читайте, насолоджуйтесь корисним відпочинком.

     

    Ірина Скрох, бібліотекар БЗШ №21.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше