• «Поліфонія осені» – 2023

    «Поліфонія осені» – 2023 «Поліфонія осені» – 2023 «Поліфонія осені» – 2023 «Поліфонія осені» – 2023 «Поліфонія осені» – 2023

    У виставковій залі бібліотеки-філії №5 відкрилась традиційна виставка «Поліфонія осені», присвячена Дню художника України.

    Художники – це ті люди, які творять диво не пензлями, не руками, а душею і серцем. Кожна картина, представлена на виставці, випромінює силу, красу, безмежну любов до життя. Не важливо, що зображено на полотні – рідне місто Біла Церква, як у Олени Гайдаєнко; вулиці, річка або квіти з травинками, як у Тетяни Дмитренко, Крістіни Смєлової, Валерія Ружицького, Ігоря Безвербного,Тетяни Фокіної; чи світанок літній або зимовий, як на картинах Тамари Кузьменчук, Тетяни Губрій чи Світлани Мороз. А коли Ви подивитеся на роботи Насті Гайдаєнко, Нікіти Дмитренко, Ольги Василенко, Ігоря Леваднюка, то побачите там лише любов до України та її історії! Квіти на полотнах Олени Яросевич, Людмили Діденко, Ірини Синякевич, Тетяни Матвієнко випромінюють радість, любов, сподівання. Роботи Тіта Макашева, Насті Морської і Ганни Іванчишиної змусять замислитися над буттям. Особливе місце в експозиції займають роботи скульптора Максима Василенка і макети до вистав Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського Ірини Рибак.

    Очільниця управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська привітала художників зі святом та подякувала за працю, яка приносить людям радість, за те, що своїми роботами вони дозволяють глядачам зазирнути у потаємні куточки своїх сердець.

    Викладач Білоцерківської школи мистецтв №5 ім. С.Томащука Олег Роговенко подарував всім присутнім музичні композиції, віртуозно виконані на баяні.

    Дякуючи нашим захисникам, ми з вами працюємо, творимо, живемо. Такі події як виставки та такі місця як виставкова зала дуже потрібні під час воєнного стану, тому що саме сюди люди можуть зайти і відволіктись від важких буднів. Дякуючи художникам і їхній праці, діє виставкова зала, як храм мистецтва.

    Виставка діє до 20 жовтня з адресою: просп. Незалежності, 55.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше