• «Веселкові барви»-2023

    «Веселкові барви»-2023 «Веселкові барви»-2023 «Веселкові барви»-2023 «Веселкові барви»-2023 «Веселкові барви»-2023

    Ви б хотіли бачити в нашому місті роботи Бенксі чи мурал на своєму будинку? Якщо це вас зацікавило, тоді вам до виставкової зали при бібліотеці-філії №5.

    До Дня захисту дітей на традиційній виставці-конкурсі дитячого малюнку «Веселкові барви», юні художники продемонстрували більше ста своїх фантастично цікавих робіт. Якби змінився образ міста та коли б відомий Бенксі доклав до цього свою руку? Було б цікаво і актуально. А безпосередня дитяча творчість, мабуть, спрацювала б краще.

    Дитячі ескізи для перенесення в майбутньому на стіни будинків наштовхують на думку, що наші діти рано подорослішали. Їхні мрії різняться, але всі хочуть одного − бачити Україну красивою, вільною, незалежною, а своїх захисників – сильними й непереможними.

    Професійне журі визначило переможців у чотирьох номінаціях. Заступник начальника управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Роман Бичек нагородив переможців дипломами та цінними подарунками. Визначили своїх переможців центральна бібліотека для дітей та бібліотека-філія №5.

    Не залишилась байдужою до дитячої творчості директорка Донецької обласної бібліотеки для дітей з міста Маріуполь − Юлія Василенко, яка визначила своїх переможців та вручила їм подарунки. Пані Юлія мріє про звільнення і відбудову рідного Маріуполя. На відбудованих стінах будинків хотіла б бачити великі мурали за ескізами з виставки дітей Білої Церкви.

    Виставкадіятиме до 12 червня за адресою: проспект Незалежності, 55.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше