• «Світи, зоре, світи, ясна!»

    «Світи, зоре, світи, ясна!» «Світи, зоре, світи, ясна!» «Світи, зоре, світи, ясна!» «Світи, зоре, світи, ясна!»

    Традиційна виставка-конкурс дитячого малюнку «Світи, зоре, світи, ясна!» відкрила свої двері для всіх поціновувачів дитячої творчості у виставковій залі при бібліотеці-філії №8.

    Професійне журі у складі: голова журі − Валерій Ружицький, директор Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу; члени журі: Каріна Родіонова − член Національної спілки художників України; Георгій Пономарьов – художник, визначило 36 переможців конкурсу з 136 представлених дитячих робіт у чотирьох вікових категоріях від 6 до 17 років.

    Цього року, за умовами конкурсу, діти представляли роботи в двох номінаціях: «Ілюстрація художніх творів українських та зарубіжних авторів новорічно-різдвяної тематики» та «Фантазії на тему «українська банкнота».

    Організаторами виставки є управління культури та туризму Білоцерківської міської ради. Переможці були нагороджені дипломами та призами.

    Фахівці центральної бібліотеки для дітей, бібліотек-філій №1, №6, №8, №9 традиційно підтримали юних художників та відзначили їхню майстерність грамотами і подарунками.

    Дитяча творчість не залишає байдужими нікого з відвідувачів. Роботи зачаровують своїми кольорами, технікою виконання, енергією. Художні твори, крізь призму дитячої уяви, постають перед глядачами в незвичних казкових образах. Маленькі митці, самі того не усвідомлюючи, своєю творчістю навчають дорослих добру, любові до ближнього, вчать цінувати життя таким, яким воно є.

    Виставка працюватиме до 28 лютого, за адресою: вул. Леваневського, 55.

     

    Любов Михайлюк.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше