• Природа – це життя

    Природа – це життя Природа – це життя Природа – це життя Природа – це життя Природа – це життя

    Усі ми живемо на одній планеті – Земля. Вона є нашим домом і всі ми її частинка. Вкрай важливо дбайливо ставитися до довкілля, запобігати його забрудненню, нищенню. Проблема екологічного стану довкілля надзвичайно важлива у ХХ1 столітті.

    21 квітня у бібліотеці-філії №3 відбувся День інформації «Природа – це життя», під час якого була проведена низка екологічних заходів. Широкому загалу відвідувачів бібліотекарі запропонували екоперегляд «Знай, люби, бережи, примножуй».

    Учасницями години-застереження «Полинове причастя України» стали членкині клубу «Пролісок» Академії пенсіонерів благодійного фонду Костянтина Єфименка. Фахівчині книгозбірні представили присутнім стендову презентацію «Чорнобиль – 1986… згадати все».

    Юні й завзяті читайлики − учні 3-В класу Білоцерківської гімназії початкової школи №15, взяли участь у природничій ігротеці «Дивовижна природа», головним завданням якої для любомудриків стало питання: «Як допомогти мавпочці потрапити в теплі краї».

    Гармонійним доповненням заходу став екологічний флешмоб, який відбувся в БЗ ІФН №1 під гаслом «Весна тривожна, буде переможна». Учні старших класів висадили 10 молодих липових саджанців на шкільній алеї.

    Для дітей із сімей ВПО бібліотекарі підготували ігри, конкурси та лялькову виставу «Природу охороняти – про майбутнє дбати».

    Усі бажаючі мали можливість погортати книги, часописи, переглянути яскраві ілюстрації.

    Бібліотечні фахівчині подарували користувачам незабутні миті спілкування з природою, дали можливість поринути у царину правдивого і цілісного, сильного і ласкавого. Все на планеті потрібно берегти: і птаха, і звіра, і оту травинку.

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше