• Я – Земля, і я бажаю жити

    Я – Земля, і я бажаю жити Я – Земля, і я бажаю жити Я – Земля, і я бажаю жити Я – Земля, і я бажаю жити

    22 квітня у світі відзначається День Матері-Землі. Це свято єднання народів у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. Цього дня проводяться заходи, спрямовані привернути увагу до екологічних проблем нашої землі.

    Щоб розповісти про важливість цього свята до учнів 6-А класу (класовод Богославець Н.А) Білоцерківського природничо-математичного ліцею-гімназії №16 завітали працівники бібліотеки-філії №4 сімейного читання та провели для них екологічну мандрівку «Я – Земля, і я бажаю жити».

    Бібліотекарка Світлана Могорит відкрила шестикласникам багато цікавих фактів про Землю та запропонувала взяти участь у грі «Подорожуємо планетою».

    Жанна Харченко створила та показала підліткам відео «Як довго розкладається пластик». Усі разом складали прислів’я та приказки про природу.

    Цікавою для дітей була презентація «Здолаймо сміттєвого монстра», з якої вони дізналися, як у боротьбі за чистоту довкілля люди з різних куточків світу намагаються використати пластикові відходи і дати їм друге життя. А ще шестикласники завзято розгадували кросворд, проявили еко-мислення під час обміну смс-порадами та із задоволенням погортали сторінки книг екологічної тематики.

    На завершення заходу, діти пообіцяли берегти довкілля та намагатися зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища.

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше