• Україна унікальна, Україна надзвичайна

    Україна унікальна, Україна надзвичайна Україна унікальна, Україна надзвичайна Україна унікальна, Україна надзвичайна

    У кожного народу своя історія, свої традиції, символи та обряди. Вони століттями передаються від покоління до покоління, аби зберегти унікальність нації. І в українців є те, що ніколи не загубить їх серед великої кількості народів та етносів.

    10 лютого у книгозбірні №3 відбулася українознавча літературна експедиція «Україна унікальна, Україна надзвичайна». Учасниками заходу стали членкині клубу «Пролісок» благодійного фонду Костянтина Єфименка. Бібліотекарки розповіли присутнім про минуле і сучасне життя нашої країни, звичаї та традиції українського народу, розвиток науки, культури, літератури, мистецтва в Україні.

    Присутні на заході із задоволенням розглядали картуз незвичайною назвою «Сім літер», на якій простягнулася Україна від Карпат до Донбасу, від Полісся до Чорного моря.

    Довідалися поважні пані і цікаві факти про нашу країну, переглянули відео «Сім рукотворних чудес України», ознайомилися з книжковою виставкою, коментований перегляд якої зробили фахівчині книгозбірні.

    Своїми враженнями від заходу поділилися золотолітки клубу «Пролісок» рядками чудового вірша Володимира Сосюри «Любіть Україну».

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше