• Читайте з нами українське

    Читайте з нами українське Читайте з нами українське Читайте з нами українське Читайте з нами українське Читайте з нами українське

    З 3 по 9 квітня у бібліотеці-філії №4 сімейного читання проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання під гаслом «Читайте з нами українське».

    Протягом тижня працівники бібліотеки організовують для читачів-дітей різноманітні цікаві заходи. Для них бібліотекарі проводять екскурсії, знайомлять з книгами, грають в рухливі ігри та показують лялькові вистави. У книгозбірні для юних користувачів створено book-локацію «Літературні задоволення та відкриття».

    Бібліотекарка Зоя Чутковська познайомила маленьких читайликів з різноманіттям народних і авторських казок.

    Юних книголюбів зацікавив БібліоОскар «Кращі читачі бібліотеки». Найпопулярніші серед малечі книги були представлені на книжковій виставці «Книги з формуляра». На заході прозвучали дитячі вірші та гуморески.

    Бібліотекарка Юлія Харченко назвала кращих читачів абонементу обслуговування учнів 5-9 класів, якими стали: Віталіна Бойко, Дмитро Шевченко, Стефанія Торопова, Кіра Кретовська, Дмитро Вікторов, Поліна Терлецька. А Галина Чередник розповіла про маленьких розумників молодшого відділу: Олександру Крук, Максима Губарєва, Даниіла Сучкова, Соломію Кириченко, Анастасію Борутю. Діти розповідали про себе, свої захоплення, улюблені книги тощо. Малювання, гра у шахи, вокал, гра на музичних інструментах, заняття спортом – ось неповний перелік уподобань юних читачів.

    За свої досягнення у царині книгочитання кожна дитина отримала відзнаку «Кращий читач бібліотеки». А під час чаювання юні книголюби ближче познайомилися один з одним та поділилися враженнями про прочитані книги.

     

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше