• Подорож у Книгограй

    Подорож у Книгограй Подорож у Книгограй Подорож у Книгограй

     

    У вінок весняних свят гармонійно вплітається свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання, прикрашене особливим колоритом: дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами.

    Відкриття Тижня відбулося і в книгозбірні №6. На свято завітали наймолодші користувачі, вихованці груп «Вишенька» і «Калинка» ДНЗ №27. Працівники влаштували для них справжнє свято.

    Діти з великим задоволенням і інтересом переглянули виставу-казку «Як звірі книгу лікували», яку для них люб’язно представив дитячий самодіяльний ляльковий театр «Золотий ключик» (керівник Галина Чередник, філія №9). Маленькі актори Діма Бондар і Артем Куценко ознайомили присутніх з правилами користування книгами та дбайливим ставленням до них. Після вистави бібліотекар Людмила Романюк познайомила дошкільнят з дивовижними ляльками, які оживають, розмовляють і дарують казкову насолоду. А потім, разом з дітлахами, поринула в чарівнийказковий світ, зацікавивши їх різноманітними конкурсами та вікторинами за сюжетами улюблених дитячих казок. Хочеться відмітити Вероніку Загородню, яка виявилася справжнім їх знавцем. Малеча проявила свою обізнаність та кмітливістьпід час проведення конкурсів. У читальній залі для маленьких всезнайок була оформлена виставка-підказка «Казки, відомі на весь світ». На абонементі, протягом тижня діятиме виставка-інсталяція «Книга – мудрість поколінь», яка ознайомить дітвору з новими книгами.

    Тиждень дитячого читання у книгозбірні №6 буде надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він принесе читайликам багато позитивних вражень та додасть знань.

     

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше