• Бути розумним – це круто!

    Бути розумним – це круто! Бути розумним – це круто! Бути розумним – це круто! Бути розумним – це круто!

    Під таким гаслом у бібліотеці-філії №4 пройшов Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. Це свято із дуже давніми традиціями сьогодні не лише не втратило свого значення, але й набуло особливого змісту, допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, привертає увагу до проблем дитячого читання.

    Під час відкриття Тижня відбувся ерудит-конкурс «Чарівне намисто казок світу», на який завітали п’ятикласники БЗШ №17. Діти брали активну участь у конкурсах, вікторині та показали добрі знання українських та зарубіжних народних і літературних казок. Наприкінці заходу учасники із задоволенням познайомилися з виданнями, що були представлені на книжково-ілюстративній виставці «Бути розумним – це круто».

    Маленьких читайликів зацікавив конкурс на кращий дитячий малюнок «Ілюстрація до казки», у якому взяли участь найменші читачі книгозбірні, які не тільки люблять читати, а й можуть чудово передати прочитане на папері.

    Пізнавальна мандрівка «У «Барвінка» – цікава кожна сторінка» ознайомила малечу з найпопулярнішим дитячим журналом. Видання вважається одним із «найстаріших» в Україні, адже в цьому році «Барвінку» виповнилося 90 років. Цей журнал добрий та веселий, з ним, як зі справжнім другом, ніколи не буває сумно, він і розрадить, і порадить, і навчить. На сторінках цього журналу діти знайшли безліч чудових легенд, казок, оповідань, ігор, приказок та прислів’їв, які допоможуть дітям у навчанні, відкриють таємниці навколишнього світу.

    Не залишилися поза увагою і наймолодші читачі бібліотеки. Працівники книгозбірні здійснили бібліодесант до БНВК ЗОШ №13 – ДНЗ, розповіли дошкільнятам про бібліотеку та про правила користування книгами. Малеча залюбки гортала сторінки кольорових ілюстрованих книжечок, відгадувала загадки, брала участь у іграх та вікторинах. На згадку про зустріч бібліотекарі подарували майбутнім читачам веселі візитки-смайлики з рекламою бібліотеки та запросили разом з батьками відвідати книгозбірню.

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше