• Зима з весною зустрічаються, про володіння домовляються

    Зима з весною зустрічаються, про володіння домовляються Зима з весною зустрічаються, про володіння домовляються Зима з весною зустрічаються, про володіння домовляються Зима з весною зустрічаються, про володіння домовляються Зима з весною зустрічаються, про володіння домовляються

    У лютому – багато гарних і цікавих свят,самі назви яких говорять про їхню особливість та важливість у нашому житті.

    15 лютого з народознавчою оповідкою «Зима з весною зустрічаються, про володіння домовляються» фахівці книгозбірні №3 завітали до учнів 4-В класу (класовод Аліна Фесенко) та 2-В класу (класовод Тетяна Осипенко) Білоцерківської гімназії-початкової школи №15.

    Метою заходу стало ознайомлення з традиціями та поповнення знань користувачів-дітей про зимове свято Стрітення. Присутні вчилися спостерігати за явищами природи та використовувати набуті знання у повсякденному житті.

    Бібліотекарки розповіли школярам про самобутню історію свята, особливі традиції його відзначення. Учні взяли участь у рольовій грі «Зустріч зими з весною», народознавчій забаві «Гей, вступайся, зимо!». Учасники дійства активно доповнювали прислів’я та приказки, відгадували загадки, читали вірші, а ще мали змогу подивитися, як веселий півник напився талої водички. Шануймо! Святкуймо! Вітаймо!

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше