• Передати книгу в дар бібліотеці – подарувати їй життя

    Передати книгу в дар бібліотеці – подарувати їй життя Передати книгу в дар бібліотеці – подарувати їй життя Передати книгу в дар бібліотеці – подарувати їй життя Передати книгу в дар бібліотеці – подарувати їй життя

    Вже 11-й рік поспіль в усьому світі справжні поціновувачі книги 14 лютого відзначають Міжнародний день дарування книг.

    Це добровільна ініціатива, започаткована американкою Еммі Бродмур, спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек. Вважається, що у цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

    До Міжнародного дня дарування книг бібліотекарки філії №4 провели акцію «Подаруй бібліотеці книгу!» з метою поповнення бібліотечного фонду цікавою літературою з усіх галузей знань.

    Працівники книгозбірні вдячні активним користувачам бібліотеки: Ганні Ручай, Наталії та Анастасії Семенівським, Богдані Титарьовій за чудові подарунки.

    Щиро дякуємо Валерію Тупчію, Володимиру Беху та Сергію Лещенку за придбану в рамках державної програми «єПідтримка» нову літературу, яку вони подарували бібліотеці, адже тепер цими творами матимуть змогу насолоджуватися читачі.

     

    Ірина Тупчій.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше