• День дарування книг

    День дарування книг День дарування книг День дарування книг День дарування книг

    Отримувати подарунки люблять усі. Це поліпшує настрій, дає відчуття потрібності та приносить позитивні емоції. Але дарування – це ціла наука вдячності, уміння віддавати, не шкодувати за тим, що даруєш. Важливо робити приємне не за щось, а просто так, демонструючи таким чином свою любов і повагу.

    Серед читачів філії №10 вже стало доброю традицією дарувати книги рідній бібліотеці. Факт надходження таких дарів до книгозбірні – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті міста.

    Дарунки в рамках акції «Подаруй бібліотеці книгу» – форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду.

    Але мало хто знає, що 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day). В цей день прийнято дарувати книги – друзям, членам родини, бібліотеці. Вважається, що це об’єднує тих, хто дарує і тих, хто прищеплює любов до читання.

    Напередодні свята працівники філії №10 ще раз звернулися до всіх, кому не байдужа доля бібліотек: дайте нове життя вашим зібранням!

    І от результат – нова література для бібліотеки від депутата міської ради А.П.Короля на суму 1000 грн., приватна бібліотека (більше 300 книг) від книголюба з поважним стажем І.А.Грабчука, 20 книг від читачок В.О.Сердюк та А.М.Бачинської, 8 книг серії «Фентезі» від дев’ятикласниці Анастасії Шевчук , більше 30 книг від Максима Бондаренка та більше 15 дитячих книг від читачів – учнів 3-Б класу БЗШ №5 Тетянки Письменник та Олі Науменко.

    В цей день долучилися до акції й працівники книгозбірні. Значна частина подарованих та придбаних книг буде представлена на книжкових виставках «Бібліотеці з любов’ю».

    Колектив бібліотеки-філії №10 щиро дякує всім, хто любить книгу і хоче поділитися нею з іншими. Адже дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля. Долучайтесь до акції і ви!

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше