• День закоханих у бібліотеці

    День закоханих у бібліотеці День закоханих у бібліотеці

    14 лютого закохані всього світу святкують День Святого Валентина. Цього дня розкривають одне одному свої почуття, дарують подарунки, готують сюрпризи. У передсвяткові дні читачі бібліотеки №1 для дітей не вагаючись, сміливо освідчувалися в коханні, залишаючи їх на умовному «Серці закоханих», яке створили бібліотекарі на абонементі книгозбірні.

    На читачів цього дня чекали безліч приємних сюрпризів: майстер-клас «Сердечні валентинки», виставка «Журляндія для умілих ручок», міні-вікторина «Що таке кохання?». У бібліотеці впродовж дня панувала святкова атмосфера. На майстер-клас «Сердечні валентинки» завітали четвертокласники БСШ №1 (класовод Тетяна Байбарза). Діти дізналися про походження «валентинки» та про Міжнародний день дарування книг, який також відзначається цього дня. Бібліотекар Майя Тарасенко познайомила дітей зі списком літератури про кохання, до якого увійшли твори: « Костя і Ніка» Тамари Крюкової, «Недоторка» Тетяни Корнієнко, «Марійка і Костик» Степана Процюка, «Абсолютно нецілована» Ніни Грьонтведт.

    Гарний настрій та бажання творити бібліотекарі поєднали з міні- опитуванням гостей. На маленьких сердечках були поставлені запитання: «Мені цікаво в бібліотеці тому, що…», «Мені подобається в бібліотеці тому, що..».

    В читальній залі упродовж кількох годин вирувало живе спілкування, усмішки, піднесений творчий настрій та уявна фантазія. Натхненні бажанням висловити своє тепло і любов, читачі поринули у творчість. Охоче вирізали серця з картону, паперу, фетру та наклеювали на них квітки, бісер та стрази.

    Створені власноруч валентинки учасники майстер-класу залишили в бібліотеці, аби передати їх воїнам на Схід, які захищають Україну від агресора. По закінченні дійства четвертокласники, з нагоди Міжнародного дня дарування книжок, подарували книжкові закладки для вихованців ЦСПРД «Злагода».

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше