• Подарунок з любов’ю

    Подарунок з любов’ю Подарунок з любов’ю Подарунок з любов’ю Подарунок з любов’ю

    У 2012 році в календарі кожного книгомана з’явилось ще одне свято – Міжнародний день дарування книг, яке започаткувала американка Еммі Бродмур – засновниця сайту дитячої книги в США. Свято припадає на День святого Валентина, коли всі очікують компліментів, ніжних слів і, звичайно, подарунків. А найкращим подарунком є книга. Так, саме паперова книга, яка не втрачає своєї популярності навіть у час новітніх технологій. Дарувати знайомство з книгою можна лише з почуттям любові.

    Тож, з 7 по 14 лютого бібліотека-філіал №6 провела акцію «Подаруй бібліотеці книгу з любов’ю». Це стало нагодою ще раз долучитись до пізнавального світу її величності Книги всіх небайдужих до читання, а для бібліотеки – поповнити книжковий фонд.

    За період дії акції бібліотечний фонд поповнився книгами різножанрової тематики. Особливу подяку хочеться висловити родині Лєбєдєвих-Дорош. Три покоління цієї родини є активними користувачами бібліотеки. «Про те, що бібліотека проводить акцію «Подаруй бібліотеці книгу з любов’ю» я дізналась із оголошення. Відразу вирішила долучитись і подарувати бібліотеці книги із власної бібліотеки», – говорить Світлана Дорош. Надзвичайно щедрим виявився подарунок! Завдячуючи Світлані Костянтинівні книжковий фонд книгозбірні поповнився на 500 книг художньої літератури.

    Ми вдячні Денису Черногузу, Діані Моргун, Олександру Федаку, Крістіні Кривошеї, Адріану Довгому, Юрію Чубик які поділилися книгами із своїми однолітками.

    На акцію відгукнулись учні 4-а класу БЗШ №23, за що ми вдячні класоводу Наталії Гладкій та голові батьківського комітету Оксані Федак.

    В День дарування книг, в бібліотеку завітали учні 1-б класу з класоводом Іриною Пащенко. Дякуємо батькам, діти яких долучились до акції.

    В акції взяли участь читачі В.Захарчук, Л.Ігнатьєва, І.Бабич, І.Бесараб, Г.Савченко.

    Працівники бібліотеки не лише приймали подарунки, а й самі дарували книги, зокрема, колегам із філій №4 та №9.

    Бібліотекарі вдячні всім, хто не тільки сам любить читати книги, а й дає можливість прочитати свої улюблені книги іншим користувачам книгозбірні. «Кожен подарунок, навіть найменший, стає великим даром, якщо ти вручаєш його з любов’ю», – писав У. Уолкот.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше