• 14 лютого - Міжнародний день дарування книг

    14 лютого - Міжнародний день дарування книг 14 лютого - Міжнародний день дарування книг 14 лютого - Міжнародний день дарування книг

    14 лютого – свято закоханих, День святого Валентина, а з 2012 року – це також Міжнародний день дарування книг. Мета заходу – надихнути людей по всьому світу подарувати книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

    В рамках Міжнародного дня дарування книг в бібліотеці-філії № 2 відбулася акція «Книга – найкращий подарунок». Читачі В.Юрченко В. Сиволапова, Ж.Долюк, А.Долюк, С.Бужора, Л.Кириленко подарували бібліотеці цікаві книги для різних вікових категорій користувачів.

    Книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду. Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».

    Щиро вдячні за подарунки!




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше