• Яскрава мить дитинства

    Яскрава мить дитинства Яскрава мить дитинства Яскрава мить дитинства Яскрава мить дитинства Яскрава мить дитинства

    1 червня бібліотека-філія №1 для дітей та центральна міська бібліотека долучились до святкування Міжнародного дня дітей. Бібліотечна локація була розміщена у парку культури й відпочинку ім. Т.Г.Шевченка. Веселі розваги, театралізовані вистави, цікаві книжки, яскрава фотозона і майстер-класи привернули увагу юних білоцерківців і гостей міста.

    Поздоровили дітлахів зі святом вихованці театральної студії «Пролог» центру позашкільної освіти «Соняшник» (керівник Тетяна Яковенко), які завітали до бібліотечної локації на запрошення працівників центральної бібліотеки. У виконанні юних акторів звучали дитячі віршики та інсценізація твору Лесі Українки «Казка про Оха-чародія».

    Неабияке захоплення у малюків викликала вистава «Невдячна мишка» у виконанні акторів бібліотечного лялькового театру «Казкарик», що діє в бібліотеці-філії №1 для дітей.

    З особливим завзяттям і задоволенням дітлахи взяли участь у змаганнях незвичайних художників «Намалюй з закритими очима», яку провели працівники бібліотеки-філії №1. Малювали квіти, котика, дім та себе. Було весело спостерігати за творчою роботою юних художників.

    Активно долучилися діти й до природничої вікторини «Знай, люби, бережи природу», яку провели працівники центральної бібліотеки. Дітлахи миттєво давали відповіді на неймовірно цікаві запитання про флору та фауну України та світу.

    А в літературній грі-вікторині «У казки на гостинах», що підготували працівники бібліотеки-філії №1, взяли участь майже всі учасники святкового дійства. Завданням дітей було відповісти на питання вікторини і якнайшвидше скласти слово-відповідь з букв, надрукованих на великих аркушах паперу.

    Протягом усього святкового дійства проходив майстер-клас з виготовлення листівок «Барви сонячного літа», яку провели працівники центральної бібліотеки. Готові листівки будуть передані воїнам української армії, які оберігають щасливе дитинство маленьких українців.

    Гарною окрасою святкового дійства була книжкова виставка «Дітям і квітам всміхається літо».

    Усі учасники святкових заходів отримали від бібліотек солодкі подарунки, а від компанії «Три ведмеді» − дуже смачне морозиво.

     

    Тетяна Качанова.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше