• У королівстві співучих мелодій У королівстві співучих мелодій

    Жовтень починається з гарного свята – Міжнародного дня музики. Музика – це наша з вами душа, думка, сила. У світ музичної краси запросили бібліотекарі філії №6 маленьких читачів. З розповіді Людмили Романюк діти дізналися про перші музичні твори – народні пісні та билини, про історію розвитку музичного мистецтва, видатних композиторів, зокрема про М.Лисенка. Вірш Оксани Лиховид «Молитва до музики» прочитала читачка Ірина Бушуєва.
     
    Бібліотекарі презентували книгу Ніни Найдич «Музичні казки». Педагог-музикант вчить героїв книги грати на музичних інструментах: роялі, скрипці, трубі, саксофоні… Чарівні звуки розповідають про все на світі та допомагають подолати свою невпевненість, страх, стати мудрішими і добрішими.
     
    Також учасники заходу переглянули відео-презентацію «Мова музичних інструментів». Під мелодію «Місячної сонати» Бетховена, за допомогою пензля і фарб, малеча створила справжню галерею малюнків «Мій улюблений музичний інструмент». Більшість маленьких художників для оздоблення своїх робіт використовували елементи петриківського розпису.
     
    Для любителів музичного мистецтва в бібліотеці оформлено книжкову виставку «Музика в потоці часу».

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше