• Квіти – усмішка природи Квіти – усмішка природи Квіти – усмішка природи Квіти – усмішка природи Квіти – усмішка природи

    2 жовтня фахівці книгозбірні №3 для широкого загалу користувачів провели квітковий день «Квіти – усмішка природи». У читальній залі гостинно зустрічали відвідувачів кімнатні квіти: сенполія і диффенбахія, кордиліна і шефлера, бегонія і строманта, заміокулькас і фітонія, драцена і монстера, спатифіллюм і фікус. Про ці кімнатні рослини і йшла сьогодні мова.
     
    Присутні на заході охоче ознайомилися з книжковою виставкою, переглянули викладку періодичних видань. Цікаві історії виникнення назв квітів, як, куди і що пересаджувати, яка землесуміш необхідна тому чи іншому виду дізналися поважні пані від бібліотекарів.
     
    Як би добре не була об лаштована квартира чи будинок, вона буде ще затишнішою і привабливішою, якщо в ній ростимуть кімнатні квіти. Вони не тільки створюють затишок, прикрашають інтер’єр, але і формують загальний стиль житла.
     
    Багатьох шанувальників кімнатних квітів через недостатню обізнаність чекає невдача: замість того, щоб рости і цвісти, рослини хворіють і гинуть. Що ж робити? Як забезпечити квітам необхідні умови? Відповіді завжди можна отримати, маючи на «озброєнні» чудові часописи, які є у фонді книгозбірні: «Дім, сад, город», «Домашние цветы», «Цветы в доме», «Любимые цветы», «Цветник», «Магия цветов».
     
    Аматори, любителі, шанувальники кімнатних квітів! Якщо ви маєте досвід вирощування тих чи інших видів рослин, скористайтеся гарною можливістю знайти однодумців серед користувачів бібліотеки-філії №3. Адже квіти одне з найпрекрасніших творінь природи.

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше