• Яка краса навколо нас… Яка краса навколо нас… Яка краса навколо нас…

    За традицією в останню п’ятницю вересня у книгозбірні №3 проводиться квітковий день. 28 вересня він і відбувся під назвою «Яка краса навколо нас…».
    Квіти – це уособлення дивної неперевершеної майстерності природи. Приємні пахощі, принадність фарб, витонченість форми – усе це позитивно діє на емоції людини. Вони супроводжують нас упродовж всього життя.
     
    Бібліотекарі оформили яскраві книжкові виставки: «Яка краса навколо нас» та «Квітка в долонях Всесвіту», на яких були представлені часописи: «Домашние цветы», «Дім, сад, город», « Цветы в саду и доме».
     
    Зазвичай квітковий день відвідують користувачі, залюблені в кімнатні рослини. І не даремно! У бібліотеці їх більше ніж 100 різновидів – від екзотичних до звичних для всіх. Читачі задавали запитання стосовно догляду, захисту, підживлення рослин, ділилися своїми секретами, обмінювалися досвідом. 
     
    У кожного народу, як і в кожної людини, є свої улюблені квіти. Любов до них виражається в піснях, віршах, легендах. Учасники заходу були зачаровані ліричними рядками поезій про квіти Белли Кукуладзе.
     
    Учні 4-А класу БНВО «ЗОШ № 15-ДЮСОК» спробували себе у ролі митців. Школярі відвідали майстер-клас із виготовлення троянд з паперових серветок й здивувалися вправності своїх рук!
     
    А скільки легенд про квіти розповіли учні групи продовженого дня
    3-4 класів БНВО «ЗОШ № 15-ДЮСОК». Бібліотекарі доповнювали їхні розповіді, рекомендуючи для прочитання цікаві книги. Маленькі розумники відгадували загадки, розв’язували шаради, переглянули мультфільм «Червоненька квіточка».
     
    На заході звучали класичні музичні твори та пісні.
     
    Слухаймо душу квітів, як душу людини, пізнаваймо їх загадкове життя, любімо й бережімо. Тільки тоді збережемо світ!

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше