• На перший урок – до бібліотеки На перший урок – до бібліотеки

    Цей день завжди наповнений дитячими посмішками, різнобарвними квітами і веселою піснею шкільного дзвоника. Свято Знань – день коли справджуються надії та народжуються нові мрії, це день великих планів і сподівань.

    Шкільний дзвоник запросив школярів на перший урок в новому навчальному році.

    Вже стало доброю традицією, що бібліотекарі філії №10 також проводять для своїх юних користувачів перший урок. Цього разу до книгозбірні завітали учні 6-Б класу БЗШ №5 (класний керівник Л.М.Яковенко).

    Влітку шестикласники активно читали, брали участь у бібліотечних заходах, дізнались багато нового та цікавого.

    За темою першого уроку «Моя країна – Україна» бібліотекарі підготували інтелектуальну гру з історії та сьогодення нашої чудової Батьківщини. Учасників зацікавили запитання про символи України, знаменитих українців, українських письменників тощо… Відповіді дітей бібліотекарі доповнювали цікавими фактами та розповідями про книги, які знайомлять з найкращим місцем на Землі – Україною.

    Не можна не погодитися з Ліною Костенко: «…А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі котки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни».

    Бережімо Україну!

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше