• Галина Невінчана. «Перезавантаження»

    Галина Невінчана. «Перезавантаження» Галина Невінчана. «Перезавантаження» Галина Невінчана. «Перезавантаження»

    6 листопада на зустріч із бібліотекарями Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи завітала письменниця Галина Невінчана. Причиною візиту стала нова книга авторки «Перезавантаження, або у кожного своя доля», яка вийшла друком у видавництві «Час Змін Інформ».

    У презентації взяв участь видавець, голова білоцерківського міськрайонного осередку ВУТ «Просвіта» ім. Т.Шевченка Костянтин Климчук, який розповів, як видавалася книга, як реагували потенційні читачі на «Перезавантаження» під час книжкових фестивалів.

    Сама авторка поділилася з присутніми історією написання та видання книги, яка 4 роки чекала, поки її надрукують. Пані Галина охарактеризувала своє творіння як симбіоз мелодрами, детективу, екшену, ізотерики та іронії. Власне це перша книга авторки, яка, на відміну від попередніх, вигадана від початку і до кінця. Про «Перезавантаження» Галина Вікторівна сказала так: «У цій книзі зовсім інша я!».

    Думками і враженнями про роман поділилися завідувачки філіями №9 та №3 Катерина Волинець та Ксенія Гнуда, які зійшлися у думці, що книга напрочуд цікава і незвичайна. Катерина Волинець висловила захоплення самодостатністю героїв, цікавими динамічними діалогами.

    Ксенія Гнуда зауважила, що настане час, коли знімуть серіал за мотивами «Перезавантаження». А щодо своїх вражень від прочитаного відзначила: «Ця книга – строкатий клубок, де кожен побачить своє, близьке і знайоме кожному».

    Пані Катерина та Ксенія зробили дуже схожі висновки про важливість вміння поставити на місце свій внутрішній голос, поважати старість, дорожити справжньою дружбою і вірити, що «велика сила» може творити дива.

    Усі бібліотеки міста скоро матимуть цю незвичайну книгу, а це значить, що усі бажаючі зможуть її прочитати.

     

    Олександра Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше