• «Модестова наука або де чатує небезпека»

    «Модестова наука або де чатує небезпека» «Модестова наука або де чатує небезпека» «Модестова наука або де чатує небезпека» «Модестова наука або де чатує небезпека»

     

    7 листопада до центральної бібліотеки для дітей завітала на зустріч із читачами білоцерківська письменниця Галина Невінчана зі своєю новою книжкою «Модестова наука» та видавець цієї книги Костянтин Климчук. На зустріч з нетерпінням чекали четвертокласники БЗШ № 11 (кер. Ярич В.В.). Діти підготувалися заздалегідь: познайомилися з книгою, намалювали її головного героя домовичка Модеста.

    Завідуюча книгозбірнею Олена Корнієнко познайомила читачів з гостями та разом із бібліотекарем Людмилою Романович висловили свої думки про першу книжку авторки для дітей.

    Костянтин Климчук розповів про те , як видавалася книга та про свій внесок у її створення.

    А далі було напрочуд живе спілкування пані Галини з читачами. Діти дізналися, що книга пролежала «в столі» майже 16 років, а присвятила авторка її своїй онучці. Письменниці та видавцю довелося відповідати на безліч дитячих запитань. А ще під час зустрічі у дітлахів виникло бажання поділитися думками про небезпечні ситуації, в які потрапляли вони або їх друзі і автори пообіцяли обов’язково включити дитячі розповіді в майбутні сезони цієї книги.

    Книжечка дуже сподобалася читайликам ЦДБ, тому що ситуації, описані в ній наближені до сучасного життя та теперішнього покоління школярів. Багато хто з відвідувачів придбав «Модестову науку» із автографом авторки.

     

    Тамара Шпак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше