• Нам є чим гордитися

    Нам є чим гордитися Нам є чим гордитися Нам є чим гордитися

    Свій перший урок в День Знань восьмикласники БЗШ №5 (класні керівники В.В. Васильєва та С.О. Берегеля) провели в бібліотеці-філіалі №10. «Україна – держава європейська. Нам є чим гордитися» – назва уроку, під час якого йшла розмова про найдорожче серцю кожної людини – про рідну Україну.

    Урок розпочався словами, які належать філософу Цицерону: «Люблять Батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що вона твоя».

    Бібліотекарі підкреслили, що Україна переживає зараз нелегкий час, але має повне право називатися європейською країною, адже нам є про що розказати і чим гордитися.

    Підтвердженням цим словам став перегляд відеоролика «27 причин любити Україну». Восьмикласникам була запропонована вікторина «Чим славна наша Україна», під час якої вони не лише відповідали на запитання, а й поглиблювали свої знання про досягнення українців.

    Учні висловили свої думки, продовживши речення «Для мене Україна – це…». А це і батьки, і хліб, і земля, і чарівна пісня, і мальовнича природа, і мелодійна мова, і талановиті люди…

    Зацікавила юних відвідувачів книжкова виставка «Є така держава Україна».

    Новий навчальний рік розпочався. Тож хочеться вірити, що і для учнів, і для бібліотекарів він буде мирним, радісним, плодотворним, а наші діти своїми знаннями та вміннями зроблять рідну Україну сильною, вільною, розвиненою державою! Успіхів вам, шановні учні і вчителі!

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше