• Найвища оцінка бібліотечній роботі

    Найвища оцінка бібліотечній роботі Найвища оцінка бібліотечній роботі Найвища оцінка бібліотечній роботі Найвища оцінка бібліотечній роботі Найвища оцінка бібліотечній роботі

    «Бабусю, а ми в бібліотеці сьогодні знову були. Там такі веселі конкурси проводили, я приз отримав!» – із захопленням розповідає уже другокласник, повертаючись додому з пришкільного табору «Країна козачат». Яка ще оцінка бібліотечній роботі потрібна?

    Табірна зміна закінчилася, а вражень залишилося на ціле літо не тільки у дітей, а й у нас, працівників книгозбірні №10.

    Друга декада пришкільного табору «Країна козачат» була не менш насиченою, ніж перша.

    Цикл спортивних заходів охопив більшість куренів. Для найменших «Світлячків» пройшли веселі старти «Козацькі забави». «Соколята» побували на годині здоров’я «Спорт запрошує до гри». Свято здоров’я «Здоровим будь!» організували для «Квіткової країни». «Вільні козаки» провели у бібліотеці інформаційно-розважальну годину «Зі спортом дружимо – живемо, не тужимо!»

    Так як працівники бібліотеки-філії №10 велику увагу приділяють темі екології, для юних читайликів куреня «Козачата» цікавим та пізнавальним був географічний калейдоскоп з коментованим переглядом відео-презентації «Наші океани – наше майбутнє».

    «Чи знаєш ти природу нашого краю?» – таке запитання було основним для «Соколят». Брейн-ринг поставив перед учасниками непрості задачі – «Впізнати дерево за описом», відгадати «Дарунки зеленої аптеки», по «листочковому» колажу розповісти про рослину. Створення екоплаката «Не зашкодь природі!» показав відношення дітей до даної теми.

    Для «Калини», «Соколят-2» та «Веселки» були проведені літературно-ігрова вікторина «Дива та загадки природи» та природнича вікторина «Рослини Білоцерківщини».

    Хитросплетеною та головоломною виявилася для «Барвінчат» година загадок «Прочитай, відгадай, іншим загадай!».

    Парад порад «Із торбинки добра» ще раз підтвердив, що «Козачата» добрі, щирі та співчутливі. Вони і «подорожнього в дім запросять», «голодного нагодують», «спраглого напоять», «недужого відвідають».

    Який дитячий табір без казкових пригод? Подорож в країну казок «Казковий ігроленд» для «Світлячків» переросла у справжнісіньке бібліотурне «В гостях у казки», в яке запросили «Веселих козачат». А «Юні козачата» провели цікаву літературну гру «Казковий світ улюблених героїв».

    «Чомучки», «Ерудити», «Всезнайки», «Розумники»… Як тільки не називалися команди, але всі вони – наші найкращі улюблені читайлики!

    Леся Кравчук.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше