• Літечка теплі долоньки

    Літечка теплі долоньки Літечка теплі долоньки Літечка теплі долоньки

    Прийшло довгождане літечко… Кожного ранку спостерігаю, як гамірливими зграйками, мов пташенята, діти поспішають до пришкільного табору «Країна козачат», який діє при БЗШ №5. Вчителі, вихователі роблять все можливе, щоб відпочинок дітей був цікавим, захоплюючим, неповторним.

    Не залишаються осторонь і бібліотекарі філіалу №10, адже з колективом школи їх пов’язує міцна і давня дружба. У плані роботи табору є «Година бібліотеки» і працівники книгозбірні готують заходи, які стимулюють ініціативність, кмітливість, активність дітей.

    «Козачатам» і «Барвінчатам» подобаються ігри «Перестрибни олівець», «Земля, вода, повітря, вогонь»… Свої інтелектуальні здібності члени дитячих куренів демонструють під час розгадування кросвордів «Цікаві загадки», «Калейдоскоп знань» та участі у вікторині «У казки на гостинах». Користується популярністю серед дітлахів конкурс «Прислів’я у пантомімі».

    Багато в літа є краси, і найого дзвінкій, теплій галявині малечу чекає багато захоплюючих занять та зустрічей. Але це будуть інші історії.

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше