• Увійди в природу другом

    Увійди в природу другом Увійди в природу другом Увійди в природу другом Увійди в природу другом

    До Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища працівники центральної бібліотеки провели екологічний бумеранг "Людина і природа: правила гри” для вихованців табору "Успішний крок”, що працює на базі Білоцерківської гімназії №2.

    Любов Вилегжаніна та Тетяна Кириленко розповіли присутнім про глобальні екологічні проблеми світу та України, наголосивши, що наслідки людської діяльності стають все більш небезпечними для існування планети: парниковий ефект, зменшення озонового шару в стратосфері, кислотні дощі, проблеми чистого повітря та води, лісові пожежі… Розповідь бібліотекарів супроводжувалася демонстрацією відео фільмів про охорону навколишнього середовища.

    Ольга Соломаніна та Маргарита Зубкова прочитали вірші українських поетів, присвячені матері-природі.

    Діти залюбки розповідали про свої добрі справи, які сприяють оздоровленню довкілля. Багато хто з них бере участь у суботниках по очищенню парків і скверів від сміття, озелененню рідного міста, дехто починає сортувати побутові відходи, кілька підлітків опікується хвостатими безхатьками, підгодовує їх, намагається прилаштувати у "добрі руки”.

    Завершив захід захоплюючий брейн-ринг "Увійди в природу другом”, з якого всі команди вийшли переможцями хоча б тому, що підлітки остаточно усвідомили – доля Землі-годувальниці в їхніх руках, всі несуть відповідальність за її майбутнє і кожен повинен зробити свій посильний внесок для її процвітання

    Любов Вилегжаніна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше