• Земля планета живих

    Земля планета живих

    Серед глобальних проблем людства одне з основних місць за своєю значимістю у розвитку цивілізацій займають екологічні.

    Працівники центральної бібліотеки запропонували учням ДПТНЗ "Професійний ліцей” взяти участь у екологічних дебатах "Екологія: критична межа виживання”. У рамках заходу відбулися дискусії з актуальних питань: "Чи може сучасна людина жити в гармонії з природою?”, "Чи варто нам перейматися проблемами води, адже сьогодні води в Україні достатньо?”, "Чи завжди сміття небезпечне для людини і довкілля?”, "Чи можуть допомогти енергозбереженню зусилля кожного із нас?”, "Чи можна перетворити відходи у доходи?”, "Чи може сучасна людина жити в гармонії з природою?”.

    У вступному слові бібліотекарі Ольга Соломаніна та Валентина Самардак наголосили на необхідності з більшою повагою і любов’ю ставитися до всього живого, що оточує нас, намагатися краще і глибше зрозуміти цей багатий і розмаїтий світ, перейматися екологічним станом нашої планети.

    Учасники заходу переглянули відеофільми про екологічні проблеми світу та шляхи їх вирішення, ознайомилися з літературою, представленою на книжковій виставці-попередженні "Майбутнє планети в твоїх руках”. Прозвучали поетичні твори про рідну природу її красу та неповторність.

    Атмосфера дебатів засвідчила, що молодь небайдужа до проблем життя на землі, адже їхнє майбутнє будується вже сьогодні.

     

    Валентина Стриж.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше