• Зустріч трьох поколінь

    Зустріч трьох поколінь Зустріч трьох поколінь Зустріч трьох поколінь

    В День Пам’яті та примирення ми низько схиляємо голови і віддаємо шану тим, хто героїчно пройшов тернистими бойовими шляхами, а потім відродив рідну землю.

    Щоб передати найцінніше – пам’ять поколінь, через спогади та свідчення людей, які пережили жахіття війни, продовжити нитку живої історії, бібліотекарі філії №1 для дітей організували в парку Слави зустріч п’ятикласників (класовод Світлана Бойко) і шестикласників (класовод Тетяна Передерій) БСШ №1 та вихованців ДНЗ №5 «Сонечко» (завідувачка Оксана Велігорська) з учасником бойових дій, партизаном Другої світової війни Михайлом Никифоровичем Тропотягою.

    Важливо поділитися правдивими свідченнями про минуле, прийняти їх, вивчити, пізнати…

    На жаль, сьогодні українські воїни, ціною власного життя, захищають незалежність та територіальну цілісність України на сході держави. У заході взяли участь: капітан 72-ї бригади Олександр Слюсар, старші сержанти Добровольчого батальйону 25-ї бригади «Київська Русь» В’ячеслав Корнієнко і Сергій Ляшенко.

    Присутні слухали розповідь, задавали безліч запитань про військове буття. Багато говорили про патріотизм. І, звісно, всіх цікавило головне – коли закінчиться війна?

    Зустріч поколінь відбулася. Нитка живої історії, як нитка Аріадни, вказуватиме кожному його дорогу – дорогу Правди, Любові й Знання. Про себе, свій рід, свою країну. А це найважливіше для кожної свідомої молодої людини.

     

    Олена Крищенко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше