• Герої нашого часу: зустріч з добровольцем

    Герої нашого часу: зустріч з добровольцем Герої нашого часу: зустріч з добровольцем Герої нашого часу: зустріч з добровольцем

     

    14 березня вперше відзначили своє свято добровольці – ті, хто в часи, коли ворог анексував Крим і підступав до Донбасу, стали до зброї і відважно відстояли цілісність української держави.

    Зустріч з Євгеном Шутим – учасником АТО, організували працівники бібліотеки №6 для учнів 10-А та 9-А класів БЗШ №21 (вчителі історії – Леся Довгалюк та Ярослава Загородня).

    Пройшовши Майдан, пан Євген у складі одного із перших добровольчих загонів батальйону «Золоті ворота» вирушив захищати східні кордони України. Гість розповів присутнім про те, як став учасником АТО, про свої бойові будні, про життя між боями, допомогу волонтерів, демонструючи слайди та фотографії з місць подій. Його емоційна розповідь булапронизана любов’ю до України, прагненням захищати кожну частинку рідної землі.

    На даний моментЄвген Шутий займається охороною судів, а саме, працює в Державній судовій адміністрації України. Має намір продовжити службу в органах, здобувши освіту юриста.

    Завідуюча філією Надія Гаврилова подякувала Євгену за цікаву розповідь, наголосивши, що такі зустрічі залишають в серцях присутніх віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто сьогодні захищає суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.Вірш Сергія Мельничука«Молитва за Україну», народжений на Майдані, прозвучав як гімн заходу.

    Для присутніх була оформлена книжкова виставка «АТО на сторінках художніх творів».

     

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше