• «Теплом сердець зігріємо захисників Вітчизни»

    «Теплом сердець зігріємо захисників Вітчизни» «Теплом сердець зігріємо захисників Вітчизни»

    До Дня Захисника Вітчизни працівники центральної бібліотеки для дітей організували та провели 11 жовтня зустріч читачів з воїном АТО, командиром відділення 131-го окремого розвідувального батальйону Олександром Анатолійовичем Скрипкою.

    Учасник АТО поділився з учнями спогадами про події, що пережив разом зі своїми побратимами за час, проведений в зоні АТО, розповів про бої під населеними пунктами Широкіно, Чермалик, Гнутово, Павлопіль, про життя між воєнними діями, допомогу волонтерів, солдатську єдність та братство.

    Ретельно підбираючи слова, мужній воїн описував жахіття цієї нав’язаної нам війни. Із тремтінням у голосі згадував друзів, які загинули на донецькій землі. Затамувавши подих, слухали восьмикласники про те, що довелося йому побачити, захищаючи рідну країну. Емоційна розповідь Олександра Анатолійовича була сповнена любов’ю до України.

    Олександр Анатолійович закликав школярів любити рідну землю та бути патріотами своєї держави. Щирі слова подяки воїну висловила методист ЦДБ Тамара Шпак.

    Час сплинув непомітно. Школярі та бібліотекарі поставили гостю багато запитань про умови перебування в місцях бойових дій, про лінію розмежування, про закінчення війни, ставлення місцевих жителів до воїнів…

    По закінченню зустрічі восьмикласники сфотографувалися з паном Олександром, подарували йому квіти та побажали здоров’я, удачі, сил, благополуччя, успіхів у всіх справах та мирного неба над головою!

     

    Світлана Шалагіна.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше