• Слава, гордість, міць країни – Збройні Сили України

    Слава, гордість, міць країни – Збройні Сили України Слава, гордість, міць країни – Збройні Сили України Слава, гордість, міць країни – Збройні Сили України

    Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою з цілющих джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто на ній живе, хто користується її дарами.

    Сьогодні наші воїни-захисники є найбільшою гордістю українського суспільства. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну.

    До Дня Збройних Сил України для шестикласників СПМШ №16 в бібліотеці-філіалі №9 пройшла військово-патріотична година «Слава, гордість, міць країни – Збройні Сили України».

    Бібліотекарі Ірина Люшинська та Галина Чередник привітали майбутніх захисників зі святом та провели екскурс в історію формування української армії, згадали славних запорожців, як взірець сміливості і відваги, продемонстрували відеоролики про відродження Збройних Сил України в останні роки.

    А щоб визначити, хто з хлопців є найбільш підготовлений до військової справи, провели цікаві конкурси на спритність і кмітливість.

    Також діти мали можливість ознайомитися з викладкою літератури «Українська армія – школа мужності», де були представлені документальні та художні твори, матеріали з періодичних видань про історію і сьогодення Збройних Сил України.

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше