• Мандрівка на «Острів нових книг»

    Мандрівка на «Острів нових книг»

     

    Золотокоса чарівниця осінь принесла школярам канікули, впродовж яких дітлахи не тільки відпочивали та розважалися, а й із задоволенням відвідували бібліотеку. У книг канікул не буває. Осінні канікули цьому підтвердження.

    Щоденно до філії №6 прибігають дітлахи, щоб взяти цікаву книгу та пограти в комп’ютерні ігри. Сьогоднішній день був не винятком. Дощового холодного осіннього дня користувачі-діти потрапили на «Острів нових книг».

    Разом із завідувачкою бібліотекою Надією Гавриловою, листаючи книгу Пауля Маара «Суботик у небезпеці», вони переживали за головного героя, який потрапив у небезпеку. Дізнались про 23 образи Петрика П’яточкіна з книги Наталії Гузєєвої. Разом з Дмитром, Андрієм, Павлом і навдивовижу сміливою Катрін – героями книги «Відчайдушні» Сергія Гридіна, спробували себе в ролі детектива, поринаючи в розслідування загадкових зникнень дітей у селі.

    Всі ми родом із країни Дитинства, але часто поспішаємо в ще зовсім невідомий дорослий світ. Квапилася стати задорослою і Катруся, головна героїня повісті Галини Кирпи «Тринадцятий місяць у році». «Спілкуючись» з Катрусею, діти на хвилинку поринули в світ того дитинства, де як рівні зустрічаються діти і дорослі. У тому, що в десятирічному віці приходить кохання підлітки переконалися познайомившись з повістю Оксани Лущевської«З води у воду». Кожен присутній прихопив з «Острова нових книг» твір, який найбільше припав до душі. То ж мандрівка виявилась не лише пізнавальною, а й корисною!

    Надія Миколаївна також провела бесіду «Як правильно вибрати книгу в бібліотеці», розкривши покроковий шлях користувача до книги. Провівши канікули у бібліотеці, дітиотримали позитивні емоції від спілкування з друзями, бібліотекарями і цікавими книгами.

     

    Людмила Романюк.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше