• Співає осінь...

    Співає осінь... Співає осінь... Співає осінь...

     

    За вікном золота пора року – осінь. Скільки поезії у цьому золотаво-сонячному слові й стільки радості та смутку. Її часто називають золотою, замріяною, чудовою. У ній поєдналися чарівність барв теплого літечка з першими подихами наступних холодів зими. Зовсім скоро від неї залишаться лише спогади.

    Підняти настрій маленьким читайликам групи «Слоненятко» ДНЗ №8 (вихователь Наталія Дмитренко) вирішили працівники бібліотеки-філіалу №6, запросивши їх на осінній дивограй «Співає осінь...».

    Бібліотекар Людмила Романюк вирушила з малечею у осінню подорож сторінками чудових книг Анатолія Качана «Листи з осіннього саду» та збірки «Золота осінь».Зустрілися діти й з норовливою осінню, яка прийшла до них із «Казки про осінь». Роль Осені артистично виконала Марія Ільніцька. Марійка запросила присутніх у світ поетичного слова, вдало декламуючи вірші про красу осені-художниці. Дівчинка виявилась гарною помічницею у проведенні гри«Осіння смакота», під час якої діти наосліп виявляли дари осені-господині. А «Парад осіннього листя» показав, що дітлахи гарно обізнані з осіннім вбраннямдерев. Із великим задоволенням малеча крокувала алеєю Загадок. Титул знавця «Найкращий знавець загадок»здобув Максим Письменний.

    Завершальним етапом подорожі стало частування дітвори дарами осені.

    Осінь у книгозбірні продовжується. І хоч за вікном вона сумна та дощова, тут буде весело і цікаво!

     

    Надія Гаврилова.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше