• Урожайна і багата золота осінь

    Урожайна і багата золота осінь Урожайна і багата золота осінь

    Господарює осінь по всій землі, одягає в казкове вбрання усе навколо. То щедрим сонечком засвітить, то холодом завіє, то небо засиніє невимовною красою, а то сірими хмарами укриється і давай кропити рясним дощем, холодним і нудним, а вітер зірветься і починає трясти з дерев золоту красу осені. Але якою б не була осінь, вона радує трудящих людей хорошим урожаєм. Тим, хто любив працю, хто любив землю, буде що їсти взимку.

    Осіннього дня в бібліотеці №2 зібралися члени клубу «Осіннє золото», щоб відсвяткувати свято врожаю. Господині принесли овочі і фрукти, які вирощували протягом літа на своїх земельних ділянках. Учасники заходу читали вірші, відгадували загадки, пригадували прикмети осені, а також ділилися своїми секретами вирощування гарного урожаю. Члени клубу пригощали один одного стравами, які приготували і заготували на зиму.

    Бібліотекарі побажали присутнім здоров’я, гарних і рясних врожаїв бо ми, українці, працьовитий і багатий душею народ, який завжди славився працею і хотів, щоб у кожного в хаті був хліб і до хліба.

    Галина Стадник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше